Büşra Duran Gündüz

Wiki Article

Büşra Duran Gün Milyonlarca Kovuşturulmaçisine İlham Kaynağı Olurken şatafat Sundurmaı Yaşayarak Dünyanın Pist Bulunduğunu Demıtladı.
Yolculuk içeriği yaratıcısı, eksiksiz görünümleri sunarken takipçilerini egzotik gezilere çıkarıyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu eşhas, toplumsal medyada uzvi ve hızlü bir takipçi oturakı oluşturmak midein yıllar içinde kızgın bir iş çıkardılar. üste, Lifestyle Influencerlari diğerleri beyninde moda, sağlık, spor, giyim, tüketmek ve makyaj dahil tutulmak üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde mevrut şirketler ve kuruluşlar, bu kıvrak trene atladılar ve bu kişgelecek izlem ederek mallarını ve hizmetlerini prezante etmek midein içli eşhas olarak çıktı dijital pazarlamada hesaba katılması gereken bir güç. Bu adlardan biri bile Büşra Duran Gün.
29 Orak ayı 1993 doğumlu ve popüler olarak Instagram suni adı hell0busra aracılığıyla tanınan Büşra Duran Gün, ünlü bir Türk Influencer ama Dubai merkezli moda, dirim usulı ve bâtınerik yaratıcısı, blogger, sosyal iletişim ortamı duhulimcisi ve seyahat fenomeni. 2018'bile Birleşik Gündüz feneri Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalarak moda endüstrisinde kendi yerine bir kişi yaptı. Instagram'da bir milyonu çok takip edeni olan Büşra, moda ile dayalı alacakyı değmaslahattiriyor. MENAT vatandaşları ile Renkli ve canlı kıyafetleri, bir numara dershane aksesuarları, cesur makyajı ve devim bilimi mebdelıkları, onu seyahat ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar süresince farklı kılıyor.
şatafatlı dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini ayyaşfetmek, en esen gezinsel bölgeleri seçmek ve modalarını bileğaksiyontirecek cezrî bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak isteyen moda, gezi ve Dubai Influencer şatafat yaşam usulı amatörları derunin sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla maruf modacı, göz aldatmaıcı dirimından kesitler yakalayarak Instagram ve öbür sosyal iletişim ortamı hesaplarında uymaçileriyle paylaşıyor. Burj Kızıl Arab’da kez şeşnda harcamak yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da tatil yapmaktan Dubai'deki göz kamaştırıcı performansları Dubai Influencer izlemeye derece Büşra Duran Gündüz, dünyanın onun istiridyesi bulunduğunu hunıtlıyor. Ve o daha yeni mirladı.
Bugün, markaların ürünlerini toplumsal iletişim araçları platformlarındaki devasa izlemçi listesine internette teşhistmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler karşı cesaret ve saygınlık yaratan izahat inşa etmek da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gün kadar kişilerin reklam utanmaünü değfiiltirmeye başladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun nedeni, onun tarafından şirketlerin, rastgele bir şey satmaya çaldatmaışmadan önce maksat kitleleriyle yüreklilik düz yazı etme şansına iye olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu her insanın görmesi bağırsakin berenarı kategorik. Büşra Duran Gün, bir röportajında hastayken dahi esaslı bir şeyler giymenin esans halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya orantılı kıyafetlerin insanların hümayun olup olmadıklarını belirlemediğini her devran açıkladı. Bunun alegori, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi çekmek çok henüz iyidir. Son olarak, bir keresinde, Büşra Duran Gündüz er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı teşhismlayacağını tahmin etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara ilgi etmesi, özen ve ürünlerini prezante etmek isteyen birbunca markanın tercihi olmasını elde etmiştır. Bu şirketler ve bakım sağlayanlar, online alım satımlerde markasına bağlı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Fanatik bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group kabilinden birkaç ünlü markayla yapmasına imkân esenladı.
Büşra Duran Gün üzerine
Büşra, ılımlı şark ve Türkiye'bile yaşayanlar kucakin bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz gezinsel bölgeler, ürün incelemeleri ve daha fazlasıyla ilişkin bağırsakerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Baskınçuk Üniversitesi İşletme Sektörü'nden aldı ve yaşamını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page